EFFEKTCOACHING

Unikt koncept för chefer och företagsledare som vill utveckla sitt ledarskap och skapa självdrivande medarbetare!

 • Händer det att du tappar din kraft och energi som ledare?
 • Vill du skapa en organisation med självdrivande medarbetare?
 • Med det unika konceptet Effektcoaching får du tillsammans med oss möjlighet att snabbt ”komma loss”, hitta ny energi och skapa en hållbar utveckling och nya resultat i verksamheten med hjälp av självdrivande medarbetare.
 • Konceptets framgångsfaktor ligger i den hävstång som kombinationen av individuell mentorcoaching och mentorledda temafrukostar ger. Temafrukostarna består av en mindre grupp ledare och företagare (nätverk) som vill utveckla sin verksamhet genom att utvecklas som ledare.

  Du möter din mentorcoach 10 gånger under ca 20 veckor samt deltar i 1 temafrukost/ nätverksträff per månad under totalt ca 6 månader.

  Mentorcoaching – Regelbunden individuell coaching och rådgivning med mätbart resultat och varaktig förändring. Dina coachmöten kan ske i det personliga mötet, per telefon eller via Skype.

  Temafrukost – Njut av en härlig frukost tillsammans med andra ledare under mentorledda träffar. Vi diskuterar det aktuella temat för dagen (se program nedan) Vi delar varandras erfarenheter och den värdefulla s.k. ”tysta kunskapen”.

  Syfte och mål
  Med Effektcoaching utvecklar du ditt ledarskap genom ökad kännedom om dina styrkor och potential. Du få verktyg och metoder för att leda klokt och nå resultat. Du får ett nätverk med andra ledare som precis som du har en vilja att utvecklas och dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

  Konceptets innehåll

  Effektcoaching 10 tillfällen

  10 individuella möten med din mentorcoach där fokus ligger på dina utvecklingsmål för din egen och ditt företags växande och framgång. Tillsammans identifierar vi dina personliga värderingar, drivkrafter, motivation m.m.

  Exempel
  Hur vill du vara som företagare, ledare och chef?
  Vad är dina styrkor och svagheter?
  Vad står du inför för utmaningar och hur ska du tackla dem?
  Bygger du upp hinder för dig själv som kan stå i vägen för dina uppsatta mål?

  Genom Effektcoachingsprogrammet får du en klar och tydlig bild av vad du vill uppnå och hur du ska göra det genom att använda dina styrkor och resurser klokt.

  VÅRT ERBJUDANDE!!

  18 900 sek exkl. moms

  (Ordinarie pris: 24 900 sek exkl. moms)